Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (3.54 secunde)
ßi Dan Ioan Popescu e vizat Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a spus ca marti, saptamana viitoare, PSD sector 1 va avea o sedinta de Birou Executiv in care se vor pune in discutie "problemele care s-au ivit in cele 50 de organizatii", pentru a merge cu un punct de vedere la sedinta de miercuri.
"Zvonurile privind demiterea lui Nastase sunt nesigure" In alta ordine de idei, desi de la centru au fost afirmate ipoteze potrivit carora presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu ar putea fi eliminati din structurile PSD, zvonurile au fost declarate ca fiind "nesigure", de purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu.
Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
Soarta sa era oricum pecetluita, dupa ce grei precum Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Ioan Rus, Ion Iliescu, Sorin Oprescu si Mircea Geoana si-au anuntat deja intentia de a-l matura pe Nastase.
Ion Iliescu si-a recastigat partidul, iar Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu sau chiar Mircea Geoana vor incepe sa-si faca griji.
Ieri, Doru Giugulea - presedintele Consiliului de Arbitraj si Integritate Morala - a declarat ca Organizatia bucuresteana i-a cerut lui Dan Ioan Popescu "sa dea dovada de maturitate politica" si sa-si dea demisia din functia de presedinte al acesteia, chiar daca in prezent el este autosuspendat.
Pe de alta parte, deputatul PSD de Hunedoara, Ioan Timis, a declarat ca "in PSD au inceput executiile, cu metode comuniste", ale celor care s-au declarat sustinatori ai lui Adrian Nastase, autorul acestora fiind presedintele partidului, Mircea Geoana.
Evanghelistul Ioan descrie lamurit cele petrecute.
Ioan Pop din Cluj participa la targul traditional de Martisor organizat in curtea MTR cu martisoare inedite cu flori de nu-ma-uita, ghiocei si figurine cu animale.
Deputatul Ioan Oltean, presedintele filialei judetene a PD, a declarat ca organizatia pe care o conduce va trebui sa analizeze foarte serios daca - si permite sa renunte la un fotoliu de parlamentar, intrucat in cazul in care Augustin Zegrean ar ajunge la Curtea Constitutionala, ar fi obligat sa renunte la calitatea de parlamentar.
Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului si deputat in Parlamentul Romaniei, Vasile Ioan Savu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care au stabilit ca a folosit in interes propriu banii minerilor.
Fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, este urmarit penal pentru inducerea in eroare a anchetatorilor. Bendei este cercetat pentru ca ar fi ticluit probe nereale in dosarul presupusului dosar de santaj.
Motivul pentru care cei doi consilieri ai PD-ului Mangalia (de altfel cunoscuti prin opinia diferita pe care o au, de cele mai multe ori, fata de liderul lor Ioan Negrea, lucru ce le-a adus si o excludere temporara din partid), este unul simplu.
Ioan Ghise se lupta eroic cu securistii sistemului la TVR. Da de pamant cu propaganda fix in barlogul monstrului.Intrebare Ioan Ghise:
Daca Fericitul Ioan Paul II era pentru un crestinism care respira cu doi plamani, oriental si occidental, si papa Francisc este pentru refacerea unitatii fara conditii, ideea catolicizarii in masa, prozelitismul face parte din vechiile prejudecati antioccidentale ortodoxo-comuniste din spatele fostei Cortine de Fier, si e mai catolica decat papa.
Pe la aceeasi ora, fruntasul Ioan Dorr a iesit dintr-un dormitor al baracii, ca sa bea putina apa. ... Si-a lasat motocicleta unde se termina carosabilul si s-a angajat pe poteca ce urca pe Valea Berii, inaintand catre Fantana lui Ioan, unde isi are izvorul raul Teleajen.
Profesorul Ioan Sorin Apan, din localitate, a comentat: ... Ioan. Mai mult decat atat - a spus profesorul - a fost chiar si luna plina.
Ioan Stoleru, fost comandant al Centrului Radioelectronic si Observare din cadrul Comandamentului Marinei Militare in decembrie 1989, parte a sistemului de cercetare si goniometrare al DIA, va declara ca activitatea din retelele si directiile radio cercetare, circular in jurul Romaniei, nu a suferit o intensificare deosebita si nu s-au constatat dislocari semnificative de forte sau mijloace.
De pilda, Papa Ioan Paul II, in 1999, la intrebarea unui copil daca exista extraterestri, a raspuns:
Totodata, Traian Basescu a semnat si rechemarea lui Ioan Maxim, ambasador in Confederatia Elvetiana, Petre Catrinciuc, ambasador in Bosnia si Hertegovina si Niculae Iordache, ambasador al Romaniei in Republica Armenia.
google-analytics.com